Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf mk3 1.6 Tubósítás...

Golf mk3 1.6 Tubósítás működne? s ha igen akkor milyen turbokat érdemes beépíteni?

Figyelt kérdés

#Volkswagen #Vwmk3 #Vwturbo
2021. febr. 25. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudtad, hogy az autód értékének többszöröséért tudnád csak turbósítani? És még forgalomba ki se viheted, mert száz hogy engedélyt nem kap.
2021. febr. 25. 12:06
 2/7 D. Brasco ***** válasza:

Nahát ,micsoda egyedi még soha senki által fel nem tett kérdés az oldalon!!!

A többi 500masik ilyen hulla amatőr gófot beturbózni akaró tunerjóska kérdésnél nem volt elég válasz?!

2021. febr. 25. 13:34
 3/7 A kérdező kommentje:

2.

Neharagudj de vagy félórát kerestem ilyesmi fele kerdesre a valaszt de sehol nem talaltam ezert kerdeztem meg

Meg aztan miert lenne tunerjóska amikor egy motort turbósítani szeretne valaki?

Es ha valami ertelmesset nem tudsz írni akkor ne irj semmit mert csak feleslegesen koptatod az ujjaid

2021. febr. 25. 17:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem hogy ez csak elmélet
2021. febr. 25. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Elméletben mindent lehet turbósítani, még a helikoptert is.
2021. febr. 25. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Jelen esetben maradjuk az autónal
2021. febr. 26. 09:54
 7/7 D. Brasco ***** válasza:

Te meg feleslegesen rabolod itt a mi időnket ....aki turbósítani akar de feltesz egy ilyen hulla amatőr kérdést itt a gyakorin,amiről ordít hogy teljesen kotta a témához,az nekem ne kezdjen már el itt önérzeteskedni.

Az elméletről meg annyit,hogy kb nincs olyan autós weboldal ahol ne lenne ez leirva,hogy működik egy turbositas,mi kell hozzá stb.....

2021. febr. 26. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!