Milyen autót ajánlotok 3 millió forintig?
A Volvo-t felejtsd el szerintem, macerás a váltója bizonyos korban már.
3 millió az nem túl sok autóra. Inkább 4-5 millió egy új autó ára. Használtat meg nem biztos, hogy megéri
Ha 2.0 CRTDI A4-et akarsz, akkor az jó választás.
Insignia-t tényleg sokan szidják, én hanyagolnám.
A4 helyett Passat? Valamivel olcsóbban megkapod és legalább olyan jó autó
szerintem az insignia is jellegtelen.
Én biztos a focust választanám, az öreg audikat meg messziről elkerülném.
Az opel egyébként tényleg nagyon lecsúszott az utóbbi évtizedben. Az F meg G astra után már csak mélyrepülésben gyártják a megbízhatatlan szarokat.
Az Insignia egy amortizációs csődtömeg - nézd meg mennyiért adták őket újonnan és most mennyibe kerülnek. Na, nálad is majdnem ilyen ütemben fog csökkenni az értéke. Azért van belőle annyi, mert eladhatatlan, senkinek nem kell egy ekkora autó. Ezek mind céges lízingjárművek voltak, s az volt a fundamentum, hogy 6-8 éves korukban a családosok körében majd biztos kelendő lesz a használt piacon, de már a családok sem vesznek ilyen nagy batárokat. Se anyu, se apu nem tudja vezetni, mert hajós kapitányi vizsga kell a parkoláshoz, majdnem 5 méter hosszú, kész átok vele közlekedni.
Szóval ha az Insignia példájából valamit lehet tanulni az az, hogy olyan autót vegyél amit majd te magad is könnyen tovább tudsz értékesíteni, mert 5-10 év múlva is vonzó lesz azok számára akik mondjuk nem 3, hanem 1 millió forintig keresnek autót.
A Focus nem jellegtelen, de az Insignia az igen :D
A ritkább benzinesek márpedig nem rosszak, szomszédnak van, 260 ezer alatt szinte semmi komolyabb baja nem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!