Milyen új autót ajánlotok 8 millió forintig? Főbb szempontok: kényelmes futómű, megbízhatóság, benzines.
Kb. bármi megfelel ezeknek a szempontoknak.
Kellene konkretizálni, méret, forma, használati feltételek, extrák stb.
Méret? Nagyobb jobb. Ne legyen lehetőleg lapos.
Forma 5 ajtós esetleg kombi
11:28 / 3
Rég ültem astrában. Az g-volt. Udvariasan fogalmazva nem volt kényelmes futóműve. Az újabbak jobbak? Úgy tudom egyszerű felépítésű hosszlengőkaros.
5, csatolt hosszlengőkaros az összes Astra hátsó futóműve, igen. Mint a legtöbb autónak az alsó-középkategóriában. Elöl pedig McPherson. Az enyémben hátul van Watt-rudas megtámasztás, de ez nem alapáras az alap motorhoz.
Multilink futóműves autó, netán légrugós szerintem nagyon szűken fér bele ebbe az árba.
Az új autók nemrég nagyon megdrágultak. Ennyiért valami Astra/Focus/ esetleg Golfot néznék közepes felszereltséggel, nem alapmotorral. Esetleg i30/Ceed vonal is szóba jöhetne.
Nagy csodát ne várj ezektől, csak egy szimplán viszonylag korrekt autók, garanciával.
Miért pont a futómű legyen "kényelmes"?
Nem inkább az ülések? ;)
Hibrid benzines Toyota Rav4 vagy 2.0
Honda crv 2.0, 1.5 Turbo
Nissan Qashqai, X-trail 1.6 digt, 1.3 digt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!