1 millió forintig erős, kényelmes autót szeretnék venni, milyet?
Figyelt kérdés
Most egy Swiftem van. Mi vele a baj? Semmi, városi církálónak marad, de kellene egy erős járgány.
Egyáltalán nem akarok villantani, csupán nem szeretném, hogy a hátsó utasoknak kényelmetlen legyen. És ha már 4 esetleg 5 ember menne hosszú távra akkor ne legyen hiszti.
Nekem ez az 1millió a max. amit egy használati tárgyra elköltenék, utcán állna.
Lényeg, hogy ne legyen nyikorgós, meg menetzajt ne kelljen túlkiabálni.
2020. jún. 21. 00:28
2/8 anonim válasza:
Olyan nagyon erős kocsit 1 millióból nem fogsz tudni venni.
Max olyat amire még ennyit legalább költeni kell.
Egyébként a VW márkák között m
nézz szét.
4/8 anonim válasza:
Mi számít erősnek?
150 lóerővel ott a VAG féle 1.8T rengeteg típusban mondjuk, bőven belefér a keretbe
5/8 anonim válasza:
Nekem Toyota Avensis 2.2 d-cat van. Igazán erős, 8.9Mp 0-100, 177 ló, 400NM. Vadállat 2. sebességi fokozatban erősebb gázra elcsavarja a gumikat, de ha olyanja van jókor kapom el néha 3.ban is. Mindemellet nagyon kényelmes és tartós autó. 356000 körül jár.
6/8 A kérdező kommentje:
68 lóerős a kis Swift, nekem már 120 lóerő annak számít :D soha nem vezettem még 116 lóerőnél nagyobb teljesítményű személyautót.
2020. jún. 21. 11:25
7/8 anonim válasza:
1.6-os E12 Corolla nem tudom mennyire kényelmes, de megbízható és viszonylag gyors, nem fogyaszt sokat.
8/8 anonim válasza:
#7 vagyok
Swifthez képest biztos, hogy kényelmes xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!