Mi baja lehet az autómnak?
Egy 2011-es Ford Focus MKIII-mal mentem ma haza. Az egyik felváltáskor a váltókar picit nehezebben ment a helyére, és egy pici reccsenést is hallottam. Onnantól kezdve nem mozdult a váltókar semerre. Félreálltam, hogy próbálgassam, de a váltókar csak akkor működött, ha leállítottam a motort. Így hát betettem egyesbe, és úgy próbáltam indítani az autót. Nagyon nehezen indult be, és hiába nyomtam tövig a kuplungot, az autó megindult előre, mintha sebességben lenne. Végül is megindultam vele egyesben, próbáltam felváltani, de továbbra sem mozdult a váltókar. Nem jutottam így messzire, mert lefulladt az autó, aztán már be sem tudtam indítani. Egy kis emelkedőn álltam meg, így elkezdett visszagurulni az autó. Nyomtam a féket, de nem állt meg, kézifékkel tudtam csak megállni.
Szóval hirtelen mintha egyszerre minden tönkrement volna benne. Egyelőre elvitettem egy autómentővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!