Suzuki Swift (1988-2003) lehet tenni középre a két ülés közé könyöklőt (Kartámaszt)? Nem ilyen olcsó gagyi univerzálisra gondoltam, hanem amit utólag belehet szerelni és ami kimondottan ehhez a modellhez van. Az újabb swifthez (2005) ahhoz láttam ilyen megoldást.
" amit utólag belehet szerelni és ami kimondottan ehhez a modellhez van. Az újabb swifthez (2005) ahhoz láttam ilyen megoldást. "
Mégis mi a kérdés amikor megválaszoltad magadnak.
2021. febr. 19. 10:43
2/9 anonim válasza:
Az hogy neki nem ujabb swiftje van
Szerintem a regihez nincs gyari csak ezek az univerzalisak
2021. febr. 19. 10:52
3/9 anonim válasza:
lehet csak nem érdemes mert a kézifékhez nem fogsz hozzáférni
2021. febr. 19. 10:53
4/9 anonim válasza:
Ha az autót szerelték gyárilag régebb kartámasszal, akkor igen, de ha akkor sem volt felárért ilyen kényelmi opció, akkor esélytelen. Ha az interneten keresgélve 5 perc alatt nem találsz, akkor csak az univerzális megoldás jöhet szóba csak. Vagy esetleg, ha az újabb Swifté esetleg jobban odaidomulna, mint egy univerzális, esetleg azt is oda lehetne találtatni, de ezt már kézzel oda kell próbálni, meg kell nézni valaminek útját akadályozza-e (kézifék, esetleg váltó stb.) .
2021. febr. 19. 11:56
5/9 anonim válasza:
igen akadályozza. Persze ha autópályán megy 2 órát ott sanszos nem kell a kézifék akkor le lehet hajtani a kartámaszt.
2021. febr. 19. 11:58
6/9 anonim válasza:
Ha megpróbálkoznál egy újabb swift-ével, vagy univerzálissal, csak óvatosan a rögzítéssel, ne kelljen több lyukat fúrni a csavaroknak, mint a minimális és jó erős rögzítés legyen, akár rugós alátétekkel, hogy hosszú távon bírja a rázkódást, és a kezed által folyamatosan kapott nyomóerőt.
2021. febr. 19. 11:59
7/9 anonim válasza:
Az csak BMW-be való... hogy rá lehessen tehénkedni, míg bal kézzel felül fogod a kormányt nyújtott karral. Csak úgy van értelme...
Ez kell bele, és ehhez tudsz választani kartámaszt.
2021. febr. 19. 12:09
9/9 anonim válasza:
nekem a 96-os ezresemben is volt könyöklő..prsze a szatrabbik, gagyi darab. Nekem, mint igénytelnnek pont megfelelt. Ezt a gagyit ugyanúgy fel lehet hajtani, mint az újabbat, nem zavarja a kézifék használatot még vészfékezéskor sem.
Nekem a 2005-ösbe már teljesen szétmállott a könyölő rész, de amúgy baromira kényelmes. Ez is hátrahajtható. Például az ülésfűtés nyomógombját nem látni, csak ha felhajtom.
Beírod a gúgliba, aztán válogatsz. De ha az Etele úti autósboltot felhívod, megmondod az évjáratot, megmondja mikor mehetsz érte. Még tanácsot is ad. Ha kalandra vágysz, irány a Homasita.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!