Ez minden ilyen autónál fura. Ha huzamosabb ideig használod már nem is annyira zavaró.
Hozzá lehet szokni.
2019. júl. 31. 21:37
2/13 anonim válasza:
Dizájn. Semmi más. Értelmet ne keress mögötte.
2019. júl. 31. 21:39
3/13 Citation válasza:
Én azért szeretem, mert autóválasztáskor segít a választásban. Középre tett műszerfal kizáró ok. Ennyivel kevesebb autó között kel kutatgatnom. Eddig bejött.
2019. júl. 31. 22:53
4/13 anonim válasza:
Ugyanazt a műszerfalt lehet használni a jobb és balkormányos kivitelekben (minimális átalakítással) A Yarist gyártják mindkét verzióban szerintem a spórolás az oka.
2019. júl. 31. 22:59
5/13 anonim válasza:
Hülyén is néz ki meg szerintem célszerűtlen is.
2019. júl. 31. 23:01
6/13 anonim válasza:
Először, valamikor a 2000-es évek legelején vittek olyan Yarisban, aminek a műszeregysége középen volt jó messze a vezetőtől.
Én is furcsállottam. Biztos meg lehet szokni, de szerintem nem is túl praktikus. Nagyon el kell vinni a tekintetedet, ha tudni szeretnéd mennyivel mész, nem elég csak magad elé pillantani. Szerintem nem véletlen, hogy az autógyártól 90%-a nem ezt a megoldást használja.
2019. aug. 1. 08:51
7/13 anonim válasza:
Teljesen jó kocsi a Yaris ilyen szempontból is! Egy idő után meg lehet szokni, a sebességet meg úgysem nézegetem 5 másodpercenként, váltásoknál pedig a motorhangra hagyatkozom.
2019. aug. 1. 09:41
8/13 anonim válasza:
Abban az autóban semmi sem azért van úgy, mert jó, hanem mert egy elba**zott konstukció alapból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!