Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 4 hónapja nem sikerült megtanu...

4 hónapja nem sikerült megtanulnom vezetni,de nagyon szeretnék jogsit.Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Júniusban kezdtem el az egész folyamatot, augusztusban elsőre majdnem max pontos kresz vizsgát tettem, ezután megcsináltam az alkalmasságit és szeptemberben elsőre meglett a vöröskereszt is.

Nagyon örültem és nagy lendülettel, boldogan vágtam bele a vezetésbe, de nagyon tartottam tőle,mert semmi tapasztalatom nem volt, nincs a családban kocsi.

Októberben kezdtem el vezetni manuális autón,de az nagy kínszenvedés volt, már a rutinpályán is, a forgalomban ez csak fokozódott.

Emiatt átváltottam automatára és azzal kb.januárra sikerült megtanulnom a forgalomban részt venni, azt is rengeteg hibával(nem veszem észre időben a gyalogos tmikor lelép a zebrára, nem nézem a táblákat stb.) nagyjából csak azért tudok elmenni az útvonalon, mert megjegyeztem mikor mit kell csinálni.

Ma felmentünk az M0-ra és a megszokott 40 es temporól fel kellett gyorsítanom 80-90 re és rohadtul elkezdtem parázni, hogy körülöttem milyen gyorsan mennek a kocsik, nem éreztem biztonságban magam...

Most volt a 60.órám és az oktató még mindig azt mondja, hogy annyi problémát gyártok magamnak, hogy ilyen tanulója még nem volt, aki ennyire veszélyes és nem jelent még be vizsgára.

Folyamatosan azt mondja, hogy szerencsétlen vagyok, végig csak basztatott, soha nem segít és nem magyaráz el semmit normálisan, amíg én vezetek ő telefonozik, én meg görcsben halálfélelemben vagyok.

Nagyon szeretnék már jogsit, de mindig csak basztat és káromkodik mellettem, még jobban stresszbe rak.

Valami tanács, másnak is ilyen volt?

2021. febr. 15. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom h mit beszéltél vele, de legjobban akkor jársz, ha lemondod a következő alkalmat, és minél előbb átmész máshova. És ha a másik is elkezd bunkózni, akkor mond neki h még egy ilyen és itthagyod a gcibe az út közepén.
2021. febr. 16. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is bunkó oktatóm volt. Miután meglett a jogsim nagyon szépen beolvastam neki hogy mekkora egy bunkó paraszt volt. Plusz a sulinál is tettem panaszt. Sajna ígyis lesz diákja, mert kevés az oktató. Így megteheti hogy bunkó.
2021. febr. 16. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is amúgy azért hagytam ott 2 óra után az oktatót mert már elkezdte lehet nem vagyok alkalmas. Volt már ilyen diákja abba is hagyta. Engem ne nézzen hülyének. Ennyiből hogy állapítja meg? Xd
2021. febr. 16. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ezzel csak azt akarom mondani nagyon sok szar oktató van. Nem szabad ilyet tűrni. Én úgy voltam vele ezért nem fizetek, neki kéne megtanítani ott is hagytam.
2021. febr. 16. 14:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! 😁
2021. febr. 18. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!