Dacia Duster 4x4? Benzines vagy dízel?
Melyikkel vennétek? Dacia csoportba is kérdezték, volt mindenféle válasz.
Mindenest keresek lényegében, hol 4-5 emberrel az országban ( covid végén Transfogaras lenne megnézve meg Balkán sőt Tátra sem felejtős ) egyébként trélerezek is haverom kis Swiftjét ami rallyzik ) meg autópályáznék. Most egy 1.9 Scudo-val mászkálok ha lenne Duster mehetnék a földem melletti tavacskához autóval horgászni nem kellene 10km-t sétálni meg most a hóba sem lapítottam volna.
Mitsu meg Toyota pick-up állítólag kényelmetlen hátul.. nekem az is számít.
Ja és városba lakok, elkerülhetetlen a teszkó meg a aldi járat, és nem fogok előtte utána elmenni Bécsbe, hogy meleg legyen a motor.
No, mit megyek? Dízelt merjem skacok? Népitéletet olvastam, oda küldtek a dacia csoportból, megosztóak nagyon. ( hát megértem, nincs egy kimondottan jó terep és autópálya járó autó ).
#11: mivel? :)))
Én belbudai értelmiség vagyok, még feletted egy kaszttal, de meg engem se te tartasz el, hanem aki a kaját megtermeli, és idehozza, hogy nekem csak meg kelljen venni a fotelból keresett pénzből.
"a mi belpesti értelmiségiek tartjuk el a magad fajta hulladékot"
Még jó, hogy ez nagyon kapcsolódik a Dusterekhez! Ja, nem, csak a fajtád mindenhol okosnak próbálja láttatni magát, közben meg hülyék vagytok mint a segg. Belpesti prolik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!