Üzletembernek teszla vagy audi a7?
Figyelt kérdés
tegyük fel, egy meetingre 400 km oda, 400 vissza az út, mondjuk németben, sebesség limit nélkül
melyiket vennéd, miért? kb. azonos ársávban is vannak
2021. febr. 14. 13:03
11/34 Brandon41 válasza:
Nem mondtad, hogy melyik Tesla, tegyük fel hogy a Model S-re gondoltál. Teslák közül annak a legnagyobb hatótávolsága. A most frissített Model S számított hatótávolsága kb 660km. azért az odautat még kibírja, de visszaútnál már be kell iktatni egy töltést (legjobb ha supercharger-nél csináljuk mert az a leggyorsabb a Teslának. Az Audi A7-tel nem kell megtervezni hogy hol állsz meg tankolni. Nem tudom hogy Németországban milyen a töltőhálózat, milyen sűrűn vannak töltőpontok, meg hogy hány kw-tal töltenek általában. Ha többnyire csak lakott területen utaznál akkor szerintem a belső égésű motor még mindig jobb az elektromosnál, ott nem számít a kibocsátás, mert ott nem szívják az emberek a kibocsájtott gázokat (ráadásul még gyalogosok sincsenek). Száz szónak is egy a vége, szerintem A7 jobb erre felhasználásra.
12/34 anonim válasza:
Az kell teszla.
Még le se tudod írni.
13/34 A kérdező kommentje:
honnan vagy ilyen jól informált és honnan ez a nagy tapasztalat?
2021. febr. 14. 15:28
14/34 A kérdező kommentje:
az lehet, mégis van 30 millám autóra elszórni
kötve hiszem, hogy neked is lenne, vagy bármiben a nyomomba érnél
2021. febr. 14. 15:40
15/34 anonim válasza:
Mondom, hogy rengeteget vagyok úton, és ismerek igazán gazdag embereket, dolgozok is velük. 10 voltam.
16/34 D. Brasco válasza:
Nyilván,akinek 30 millája van autora elszorni az biztos a gyakorira jön kérdezni "teszla" ügyben.....🤡🤡
17/34 anonim válasza:
Ritka kis gyerek vagy még egy lefosott bmw-t se tudsz megvenni.
18/34 A kérdező kommentje:
igazatok van
talán kár volt zömében kisgyerekek által látogatott oldalra tanácsot kérni jönni
2021. febr. 14. 18:22
19/34 A kérdező kommentje:
de meg tudok, olyat is ami nincs lefosva és 30 milláig bezárólag :)
felesleges irigykedni
2021. febr. 14. 18:27
20/34 anonim válasza:
Öreg, rád nem irigykedik senki.
Nincs mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!