Üzletembernek teszla vagy audi a7?
tegyük fel, egy meetingre 400 km oda, 400 vissza az út, mondjuk németben, sebesség limit nélkül
melyiket vennéd, miért? kb. azonos ársávban is vannak
A Tesla-val biztos haza is érsz?
Vagy úgy mész tárgyalni, hogy rákéredzkedsz a helyi töltőre? Ha meg nincs, akkor nem mész?
Aki olyan szinten mozog, hogy ez releváns kérdés, az úgyse ezt a megközelítést alkalmazza.
hol kérdezzen?
"Aki olyan szinten mozog, hogy ez releváns kérdés, az úgyse ezt a megközelítést alkalmazza."
ez meg mit jelent?
Ebből a kettőből A7.
Nekem alapból nagyon szimpatikus a Tesla, de mire a Tesla is olyan anyagminőségre és színvonalra érne, mint az Audi, addigra az Audi elektromos hajtásai is beéírik a Teslát.
Hát erre a használatra teljesen alkalmatlan az elektromos autó, még a nagy hatótávú Teslával is kell töltened közben. Míg az Audikat, Merciket, BMW-ket kis túlzással erre találták ki.
Az A7 az egyik legelegánsabb autó a piacon, ezt nem én találtam ki. Viszont a Tesla meg olya autó, amivel azt sugallod, hogy van pénzed, érdekel a jövő, és nyitott vagy az új technológiákra, ami előny az üzleti életben.
Valójában ezek az "üzletember vagyok és drága autó kell, hogy azzal jelenjek meg" dumák lejártak a 2000res évek elején. Manapság leszarja mindenki milyen autóval mész oda, nem is tudják, mivel érkezel. Honnan tudom? Mert én is jarok ki egy Audi A6-al (nem üzletember vagyok, csak kis ügyintéző, mondjuk így), és csak azért járok ilyen autóval, mert egyrészt az Audit imádom, másrészt ez kényelmes nekem egy nap alatt akár 1600 km-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!