Gázzal működő autóknak, mért van gyomorforgató szaguk?
Figyelt kérdés
Észrevettem, ha elmegy egy ilyen autó mellettem, rettentő büdös van utána, émelyítő szag. Míg mondjuk egy központi fűtésre használt turbós kéménye mellett semmit nem érezni. Kerestem de semmit nem találtam róla. Lehet én érzem rosszul?2021. febr. 13. 19:41
2/14 anonim válasza:
Merkaptán miatt. A "turbós kémény" magasan van, azért nem érzed.
3/14 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy büdös lenne. Nagyon közel kell hajolnom a kipufogóhoz, hogy egy pici gázszagot érezzek.
4/14 anonim válasza:
Bakker! A világon mindenki covidos lett rajtad kívül? Én nem érzek semmilyen szagot az lpg-s autó mellett!
5/14 anonim válasza:
Bakker. Nem vagy te covidos?
6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor szerintetek milyen autónál érezhetem, nem az a tipikus kipufogó szag , hanem egy émelyítő szag ami még 2 perc után is érezni ha elment. Ha nem gázas akkor milyen lehet, milyen üzemanyag 100 kocsiból 1 tehát ritkán, de a szag ugyanaz.
2021. febr. 13. 20:08
7/14 A kérdező kommentje:
2 es a merkaptán az a szagosító benne, ha elég a gáz azt nem érezni, csak ha szivárog valahol, úgy tudom.
2021. febr. 13. 20:15
8/14 anonim válasza:
Régi dízelek pufognak büdöset.
9/14 anonim válasza:
Adblue nélküli dieselk gusztustalanul savanyú gázokat eregetnek.
10/14 A kérdező kommentje:
8 as köszi igazad lehet.
2021. febr. 13. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!