Donáth Anna miért nem határolódik el az apjától, mikor az ő botránya milliárdszor keményebb és gyomorforgatóbb a Szájer-balhétól?
Akkora hatalmas botrány volt hogy nem is hallottam róla, pedig követem a politikát.
Szájer nem-botránya meg még most is folyik a csapból.
Szájer Józsitól ez nagyon csúnya dolog volt,DE...
...beismerte,hogy mit tett.
...lemondott az EP mandátumáról.
...kilépett a fideszből.
"Most a krumplisoknál már a homloklebeny megléte sem feltétel?!"
Most a fröcsögöknél már a homloklebeny megléte sem feltétel?!
Ez kellemetlen számára, azért hallgat.
De a két botrány, lejáratókampány nem hasonlítható össze. Donáth László már régebben visszavonult a politikától és csak magyar országgyűlési képviselő volt, míg Szájer József aktív politikus volt eddig, európai parlamenti képviselő.
Nem is ért véget a nyomozás. Így abban az esetben, ha nem igazak a történetek, akkor miért kéne Annának elhatárolódnia olyan miatt, ami meg sem történt?
Amennyiben igazak a történetek, akkor a végén úgyis rajtuk csattan az ostor a hónapokig tartó hazudozás miatt, tehát abban az esetben sem kell aggódnod.
Szóval nem értem miért kell lejáratókampányokba ilyen undorító módon becsatlakoznod, kérdező.
7! "Szájer Józsitól ez nagyon csúnya dolog volt,DE.....beismerte,hogy mit tett."
Gondolom, Szájer a haverod lehet. ha Jozsizod? De azért ennyire ne mentegesd! Nézz utána, hogy NEM MONDOTT LE! hanem megfáradására tekintettel visszavonult (M1! Ezt megértöen kezelte és hálálkodtak neki az eddigi munkájáért.). Csak késöbb jött a lemondása amikor ideért az ottani ujságok tudositása is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!