Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le azt aki egy...

Miért nézik le azt aki egy használt német prémiumot vesz egy alsó kategóriás új autó áráért?

Figyelt kérdés
Azért egy a6 3.0 tdi quattro nem azon a pályán játszik ahol egy dacia logan vagy egy suzuki vitara (amik egyébként nyilván megbízható autók csak más minőségben más árért készülnek). Nem a lerúgott orrán száján vérző hülyegyerek autókra gondolok hanem az igényes szervízkönyves első második tuljos 4-5 milliós prémiumokért ami persze lehet audin bmwn mercin kívül lexus infiniti jaguar range rover vagy bármi.
2021. febr. 11. 22:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
aha, egy lefingott germán dízelcsühögöt mint prémium átgondolni józan ésszel? átgondoltam: NAGYON NE!!! :)
2021. febr. 12. 11:48
 12/13 anonim ***** válasza:
engem pl nem érdekel felőlem nyúltápot is vehetsz a pézedből autó helyett.
2021. febr. 12. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én pont azomat nézem le, akik valami gagyi új vagy páréves szutykot (dacia, seat, suzuki, stb) vesznek egy fullos kicsit régebbi prémium helyett
2021. márc. 7. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!