Milyen motort vegyek az 50-es kategóriában olcsón használtan?
Elértem azt a kort, hogy elkezdhessem az AM jogosítvány letételét. Nem vagyok benne a témában, ezért tőletek szeretnék ötletet kérni, hogy milyen motor/robogó felelhet meg az alábbi felhasználáshoz/feltételeknek?
- Kis faluban való használat
- 20-30km-es használat ritkán
- megbízhatóság
- pusztában való kóborlás
- lassú cruise-olás
- 45-55km/h sebesség
- lehetőleg automata/1sebességes
- 100.000Ft körül, de inkább az alatt
Gondolkoztam már babettában, amivel véleményem szerint nagyszerűen lehet cruise-olni az utakon, azonban a forgalom ritmusát kevésbé tudja tartani. A robogók nagy része cruise-olásra alkalmatlan, azonban a forgalom ritmusát jobban tudják tartani.
A Yamaha Vino-hoz hasonló forma tervű robogók tetszenek leginkább. Pár robogó amit néztem: yamaha jog, honda today, honda dio...
A válaszokat előre is köszönöm.
100ezer alatt én a kétütemű Hondákat, Yamikat nézegetném. Dio, Jog, mindkettő nagyon megbízható, strapabíró típus. Nem kifejezetten tsz-utakra való, de ahol elmegy a szgk, ott elgurulnak ezek is.
A Babettát felejtsd el, nem véletlenül tűntek el az utakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!