Mik a tapasztalataitok Teslákkal?
Egy rakás Tesla van az utakon, nem olyan földöntúli dolog.
Persze nekem nem volt még, de csak pozitív visszajelzéseket hallok róluk, közvetlen ismerőstől is. Sokszázezer kilómétert futottak már a korai Model S-ek, és mégis mennek még mindig. Nem beszélve arról, hogy mennyivel könnyebb fenntartani egy ilyen villanyautót, mint egy hasonlóan erős V8 dízelt, vagy V8 benzinest.
"Fos beltéri anyagok, legendásan szar összeszerelési minőség"
Te én keresem hol vannak azok a fos beltéri anyagok a Tesla Model hármamban. De mindenütt csak minőséget látok. Biztos hogy te már ültél bennük vagy csak Internetről hallottad?
A szar összeszerelési minőség is ilyen: igen, egy millió Teslából van néhány amelyik szarul van összecsavarozva. Minden márkánál van ilyen. Csak másoknál az emberek csak vonják a vállukat, "van ilyen", meg biztos hétfő reggel készült a kocsi. De ha Tesla akkor mennek a hatalmas újságcikkek az egész világ körül. Úgyhogy jól választottad a szót, tényleg "legenda".
A Tesla se csodaautó, annak is vannak hátrányai. De se a beltéri anyagok se a minőség nem az. Hogy ne fanboyozzatok: a hátsó ülés túl alacsonyan van, a fényszóró nem matrix és az automatikája pocsék, az autopilóta csodálatos de néha olyan hülye mint a s*ggem (egyszerre csak padlófékezik), stb.
Ültem S-ben is, Model 3-ban is. Meg még ezek mellett párszáz autóban, úgyhogy van összehasonlítási alapom :)
Talán egy Golf ársávjában nem tűnnek gagyinak a műanyagok, de 15 millió felett az ember többet várna. A Model S Duster-szintű műbőr üléshuzata 70 ezer kilométert bírt közeli ismerősömnél. Az első télen pedig le is cserélte új E-mercire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!