Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a tapasztalataitok Teslákkal?

Mik a tapasztalataitok Teslákkal?

Figyelt kérdés
Hogy váltak be, melyik modell, használtan vagy újonnan vettétek?

2021. febr. 11. 15:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Bizony Tesla tulajdonos vagyok és a gyakorin pötyögök. Ötven éves fejjel megtehettem hogy Teslát vegyek (külföldön élek) és még illegális bizniszem sincs. (Sima szoftverfejlesztő vagyok.) Egy Tesla Model 3 nem egy elérhetetlen álom.
2021. febr. 11. 19:07
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
bill gates spanja, akkor megint csak megdőlt a legális diszciplina XD
2021. febr. 11. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi fanboyt.
2021. febr. 11. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
2%
Fos beltéri anyagok, legendásan szar összeszerelési minőség, jó motor, közepes kinézet. Röviden ennyi a Tesla.
2021. febr. 11. 21:58
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

Egy rakás Tesla van az utakon, nem olyan földöntúli dolog.

Persze nekem nem volt még, de csak pozitív visszajelzéseket hallok róluk, közvetlen ismerőstől is. Sokszázezer kilómétert futottak már a korai Model S-ek, és mégis mennek még mindig. Nem beszélve arról, hogy mennyivel könnyebb fenntartani egy ilyen villanyautót, mint egy hasonlóan erős V8 dízelt, vagy V8 benzinest.

2021. febr. 11. 22:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Mennyi is a model 3? 20 milla körül van? Azért rengeteg ilyen árkategóriájú autót látni, sőt, ha belegondolunk, hogy egy octavia is már 10 milka :D
2021. febr. 12. 07:20
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
És mivan ha 20 milla? Tele vannak az utak uk Volvókkal, Audikkal, BMW-kel főleg, de egy fullos Touareg is majdnem 30 millió. Csak fel sem tűnnek ezek az átlagembernek.
2021. febr. 12. 07:35
 18/21 anonim ***** válasza:
48%

"Fos beltéri anyagok, legendásan szar összeszerelési minőség"

Te én keresem hol vannak azok a fos beltéri anyagok a Tesla Model hármamban. De mindenütt csak minőséget látok. Biztos hogy te már ültél bennük vagy csak Internetről hallottad?

A szar összeszerelési minőség is ilyen: igen, egy millió Teslából van néhány amelyik szarul van összecsavarozva. Minden márkánál van ilyen. Csak másoknál az emberek csak vonják a vállukat, "van ilyen", meg biztos hétfő reggel készült a kocsi. De ha Tesla akkor mennek a hatalmas újságcikkek az egész világ körül. Úgyhogy jól választottad a szót, tényleg "legenda".

A Tesla se csodaautó, annak is vannak hátrányai. De se a beltéri anyagok se a minőség nem az. Hogy ne fanboyozzatok: a hátsó ülés túl alacsonyan van, a fényszóró nem matrix és az automatikája pocsék, az autopilóta csodálatos de néha olyan hülye mint a s*ggem (egyszerre csak padlófékezik), stb.

2021. febr. 12. 08:09
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Ültem S-ben is, Model 3-ban is. Meg még ezek mellett párszáz autóban, úgyhogy van összehasonlítási alapom :)

Talán egy Golf ársávjában nem tűnnek gagyinak a műanyagok, de 15 millió felett az ember többet várna. A Model S Duster-szintű műbőr üléshuzata 70 ezer kilométert bírt közeli ismerősömnél. Az első télen pedig le is cserélte új E-mercire :D

2021. febr. 12. 08:49
 20/21 anonim ***** válasza:
43%
A Golf prémium autónak hat a Tesla mellett, mert nagyon jó bennük az anyaghasználat és szigetelések, szemben a Teslával. De ez nem von le sokat a Tesla érdemeiből.
2021. febr. 12. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!