Véleményt szeretnék kérni erről az autóra szerelhető bicikliszállítóról! Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel a típussal?
Egyszer használtam hasonlót, tkp. túlélhető volt, de való igaz, hogy elég macerás.
Nekem is vonóhorogra szerelhető van (Thule 3-as), azért a felrakással ott is hosszasan el kell szórakozni, viszont ha egyszer fenn van akkor beton stabil, vittem már 3 biciklit 700km-re minden gond nélkül, viszont a felrakásra rámegy fél óra (2 felnőtt,1 gyerek bringa).
Nekem mindig le kell engedni a nyergeket különben összeakadnak a másik bicikli kormányával,és szivacsdarabokat kell tenni a villákhoz mert összeérnek - azt a 3 bicikit ami nekünk van, nem lehet úgy felrakni, hogy valahol ne érjenek össze - ami bosszantó, mert pont azért vettem meg a vonóhorgos cuccot, hogy az ilyenekkel ne legyen bajom.
Miért nem viszed tetőn? A tetőre rakható tartók a legolcsóbbak (még Thule-ból is), a csomagtartó meg máskor is jól jöhet (túra vagy síbox, bútorszállítás stb.).
Igaz, a tetőn nagyobb a légellenállás, ami növeli a fogyasztást, de egy Budapest-Balaton viszonylaton ez nem jelentős tétel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!