Szerelőhöz viszem a golf 4 1.4 benzin 98'as autómat. Olajcsere és kuplungcsere lesz esetleg vezérlés. Kb mennyibe fog kerülni, mire számitsak?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen2021. febr. 11. 07:58
1/8 anonim válasza:
Azért ez az "esetleg vezérlés" elég sokat számít a végösszegnél.
2/8 anonim válasza:
Esetleg vezérlés?
A vezérlés cserét pontosan tudod előre, mivel ismered a ciklusát.
Gondolom adott a szerelő ajánlatot mielőtt megbíztad a munkával.
3/8 D. Brasco válasza:
Kb 12850 es 345677 forint kozott valahol......
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a negativ hangvételű válaszokat. Nyílvan nem adott árajanlatot mert akkor nem kérdezném. Mindenképp meg kell csinálni csak ugy nagyjából érdekelt volna. Nő vagyok sajnos nem sokan vannak körülöttem akik értenek ehhez a vezetlést olvastam hogy milyen gyakran kell cserélni az autó 2 eve van nalam ez idő alatt nem lett cserélve és akihez eddig vittem szerelő nem mondta hogy esetleg majd azt is kéne. Szóval ha vki tudná hogy kb melyik alkatrész mennyibe kerül azt Köszönöm....
2021. febr. 11. 10:24
5/8 anonim válasza:
Az anyagköltség kb 140ezer (vezérléssel).
A munkadíja a szerelőtől függ, nem lesz olcsó. Ezek nem félórás munkák. Szerintem 60-70 ezer legalább.
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Nagyon szépen köszönöm. Reméltem hogy kb ennyibe belefér. Köszi
2021. febr. 11. 11:13
7/8 anonim válasza:
Ha jófej a szerelőd a kedvezményéből ad neked is így lehet kevesebb az anyag. Szerelőknek nagy kedvezménye van az alkatrész beszállítóknál. (unix, Bárdi stb.)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát reménykedjünk. De ha nem az se gond csak rendesen csinálja meg. :)
2021. febr. 11. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!