Mennyibe kerül a kuplungcsere?
Figyelt kérdés
Ford Fiesta 1.4 2002-es, kuplungszettet kellene lassan cserélni. Mennyibe kerül a kuplung + a munkadíj? Mennyire számít komoly melónak egy kuplungcsere? Sok helyen olvastam hogy szét kell az egész autót szedni atomjaira, és ez miatt rengeteg munkaórát számolnak fel.2020. ápr. 18. 07:59
1/6 anonim válasza:
Nekem múlt héten csinálták, 2000-es autó, 1500 köbcentis, az eredeti kuplung volt még benne.
Egyik nap vittem, megrendelték az alkatrészt, másnap délben már hozhattam is el.
77 ezret fizettem érte, ebből 38 E volt a munkadíj.
2/6 anonim válasza:
Jelenleg teli áron 100169 forint a kuplung készlet. + erre számolj 3-4 óra munkadíjat. Ez egy körülbelüli érték. Változhat az ár attól, hogy a szerelőd ad-e az alkatrész kedvezményéből illetve, hogy mennyi idő alatt sikerül neki kicserélni.
3/6 anonim válasza:
70-100 között kb, igen.
Anno volt az Opel Kadett, annál kb 30 perc volt.
Akkor még úgy oldották meg, hogy a szerelhetőség legyen a fő szempont. Egy kis ablakon keresztül ki lehetett szedni az egész kuplungot. Hasonló volt a Nissan Cherry-n is.
Ma is meg lehetne ugyanazt, de minek????
4/6 anonim válasza:
Legalább néznétek utána , ne a százezrekkel dobálóznátok.
Komplett szett, 52000 ft. de van ettől olcsóbb is.
5/6 anonim válasza:
#4-es és beszerelni meg ingyen fogják ugye? Vagy úgy gondolod lazába bárki kicserél egy kuplungot otthon. Annyira hülye vagy, hogy az már fáj. Én kocsimba és 80-90e a csere, utángyártott szettel és egy régi kis városi szarom van.
6/6 anonim válasza:
5. Olvasd már el a 2. választ, 100000 + munkadijat ir.
Én erre irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!