A ZS+U Kft. -nél kinek mi a tapasztalata?
Kuplungot kell cserélni az autómban (178.000 Km van benne, még a gyári kuplunggal), mivel hétvégén Pomázon az egyik hegyre már nem tudtam felmenni, mert csak nyomtam a gázd, de a kocsi nem ment, csak miután lendületet vettem vele kicsit kevésbé meredek helyen (utastérbe jó kis kuplungszag jött be, mikor próbáltam elindulni).
A fő gond igazából, hogy 5.-ben minden rángatás nélkül elindul a kocsi, tehát a kuplung tuti, hogy a végét járja.
Ajánlotta kolléga alkatrész ügyben a Kovács autóalkatrészt Szegeden meg a ZS+U Kft.-t itt Budapesten. Utóbbi még olcsóbb is 1-2.000 Ft-al.
A kérdés az, hogy a UNIX-Bárdi árakhoz képest majdnem 50%-os (egyes alkatrészeknél 50% fölötti) árkülönbség van a ZS+U javára. (Ugyanaz a márka, ugyanaz az alkatrész.)
A neten megbízhatónak írják őket, de itt is szeretném kicsit körbejárni, hogy az ott vásárolt alkatrészek minősége és várható élettartama megegyezik-e a UNIX/Bárdi-ban kapható, 2x annyiba kerülő alkatrészével?
Előre is köszönöm!
"az ott vásárolt alkatrészek minősége és várható élettartama megegyezik-e a UNIX/Bárdi-ban kapható, 2x annyiba kerülő alkatrészével?"
Ezt nem tudom. Nagyon sokan a UNIX/Bárdit istenítik. Én ott nem sokszor vásároltam. Pont azért mert irdatlan drága. 7 éve a zsu.hu-ról vásárolok. Sokszor gyári alkatrészeket rendelek. Nekem a bolt útba is esik, így nem kell postaköltséget fizetnem, mint pl a szegedi Kovácsnál. Soha semmi problémám még nem volt velük. Sok termékre van árgarancia is.
Unix és Bárdi nagy ívben kerülendő!Eredeti gyári alkatrészt szalonból olcsóbban megvettem,mint az Unix és Bárdi ajánlott
nevenincs utángyártottat.
A Zs+U kívűl még a Kovács autót ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!