Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért áll le a motor mikor rá...

Miért áll le a motor mikor rá kapcsolom a lámpát?

Figyelt kérdés

Fél éve vettem egy rieju mrt 50(2015 kiadás) és ugye beindítom, de mikor rákapcsolom a lámpát leáll a motor. (Nincs benne aksi eredetileg) Meglehet, hogy a hideg miatt áll le!?

Hoszzú járatás után is leáll, ha rákapcsolom a lámpát.

2021. febr. 10. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy nincs benne akksi?
2021. febr. 10. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nem csinál talán elég feszültséget a generátor, lehet hogy pl a feszültségszabályozó a rossz, (nem tudom hogy működik pontosan a kismotorok generátora)

Érdemes lenne venni aksit bele ( vagy nem is lehet belerakni?)

Akkor is leáll a motor ha magasabb fordulaton járatod, és úgy kapcsolsz rá világítást?

Érdemesebb lenne facebookon megkérdezni valamilyen riejus fórumon, csoportban ott valószínűleg többet tudnak

2021. febr. 10. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez elektromos probléma lesz, sajnos ki kell mérni a kábeleket, ellenállásokat stb., hogy hol veszik el a feszültség.
2021. febr. 10. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt ilyen motorom, 3 évvel idősebb

akksi gyárilag nem volt benne és helye sem volt

próbáld meg kicsit pörgetni, lehet hogy csak lefullasztja a generátor a terhelés miatt

én is észre vettem hogy leesett kb 200 at a fordulatszám (óra szerint) amikor rákapcsoltam

2021. febr. 10. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válszt!
2021. febr. 10. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!