Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Francia autóknak valóban...

Francia autóknak valóban lágyabb rugózásúak?

Figyelt kérdés
Régebben ugyebár a Citroenek voltak híresek a komfortos rugózásukról a hidropneumatika révén, viszont a többi 3 márka ugyanolyan rugózást használ, mint más márkák esetében. Ennek ellenére jobban rugóznak vajon? Egyszer ültem egy 106-os Peugeotban, nem vettem észre nagy különbséget a régi Swiftemhez képest, de ez relatíve persze.
2021. febr. 9. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van pár tényleg hajósan kényelmesen ringatózó darabjuk de közel se mind.
2021. febr. 9. 21:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Gondolom az egyterűek ilyenek még, Xsara Picasso, Scenic. Mondjuk a Tacumám is hajósan ringatózik, pedig az a franciáktól olyan távol áll, mint Makó Jeruzsálemtől.
2021. febr. 9. 21:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Meg persze ott vannak a kihegyezettebb, sportosabb verziók is. Itt inkább a 15-20 év körüli autókra gondolok elsősorban, tehát mondjuk egy kis 206-os, 307-es Peugeot, Clio kényelmesebben rugózik-e, mint egy Yaris, Corolla, Fiesta, stb?
2021. febr. 9. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
Japan, koreai es nemet autokkal foglalkozom tapasztaltam hogy ezekkel kevesebb a gond mint a PSA autoival minden markabol leteznek megbizhato tipusok latod en is tudtam egyet mondani az alltalam nem preferalt Francia tipusok kozul. Orulok egyebkent hogy egyik mondatoddal mondasz ellen a masiknak, igazan megkonnyitve ezzel a gordulekeny vitat. Sajnalom hogy a legalapvetobb szovegertesnek sem vagy a birtokaban nehez igy vitatkozni.. elhiszem, foleg arrol amihez valoszinuleg nem is nagyon ertesz.. sem a nepperkedeshez sem az autokhoz de legalabb nagyon megtudod mondani hogy a masik hulye latod ehhez meg en nem ertek 😊 de orulok hogy meg tudod hatarozni a kulonbseget a tapasztalaton es tudason alapulo joszandeku objektiv valasz es a mindenrol hallottunk valamit hat pofazzunk es kossunk bele mindenkibe tipusu valasz kozott. Sajnalom hogy probalom az embereket az igenyeik szerint kiszolgalni legjobb tudasom szerint es ezzel nehany alulinformalt szubjektib tapasztalatokra es szuklatokorusegre hajlamos embert ezzel magamra haragitok ezuton is elnezest kerek erte remelem a kerdezo valaszt kap a feltett kerdesre es nem csak a mocskolodast foglya a tovabbiakban olvasni.
2021. febr. 9. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Még mindig nem árultad el, hogy miért megbízható. Szerintem az Iveco megbízható autómárka. Ennyivel beéred? Akkor most mész Iveco-t venni, mert ha én ennyit mondok, hogy megbízható, akkor az úgy is van?
2021. febr. 9. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!