19 évesen hülyeség lenne autóra költeni a félretett pénzem, ha még otthon élek és tanulok?
Figyelt kérdés
Akarok már nagyon autót, de valahol úgy érzem hogy első a lakás kéne hogy legyen.. Nem szüleim állják nyilván egyiket sem.2021. febr. 7. 18:20
2/15 anonim válasza:
Ha akarod vegyél egyet, a lakáson kár agyalni a mai árak mellett, nem ezen fog múlni
4/15 anonim válasza:
Ha van jogsid simán. Meg persze ha van rá pénzed. És nem csak a tankolásra gondolok, hanem az adókra, autópálya matricára (ha kell) és persze a szervíze (ami nem csak az olajcseréig terjed, hanem a "nekem jöttek és helyre kell tenni a karosszériát"-ra is).
5/15 anonim válasza:
Miert ne? Nekem isnelobb volt autom, mint sajat hazam es nem bantam meg. Egyszerubb vele a kozlekedes, nem kell masokhoz alkalmazkodnod többé.
6/15 anonim válasza:
Csak azért, hogy neked is legyen autód, mert a haverjaidnak van, szerintem hülyeség.
7/15 anonim válasza:
Lehet venni autót pár százezerért is ami egy lakás árához nézve elenyésző az még amúgy is nagyon messze van,éld az életet inkább.Autóval jobb munkahelyet is tudsz találni akár ami sokat segít,illetve a szabadság amit ad az pótolhatatlan.
8/15 anonim válasza:
Nem hallottam még olyan emberről akinek autó tulajdonlástól jobbak lettek a jegyei vagy magasabb lett a felvételi pontszáma, szóval ha nem csak közoktatásban kényszerből tanulsz, hanem rövid távú (3-4 év) életcél is, akkor neked valószínűleg semmi szükséged autóra. Félretett pénzt meg pláne nem költünk olyasvalamire, aminek rendszeres kiadásai vannak - azzal szemben nem árt rendszeres keresetet is állítani.
9/15 anonim válasza:
Teljesen felesleges, főleg meg így hogy semmi értelme nem lenne.
Csak azért hogy legyen mert szeretnéd, hülyeség.
Ha nem létfontosságú akkor ne vegyél, mert azt még utána is fenn kell tartani, ha egy km-t se gurulsz vele.
10/15 anonim válasza:
Igen hülyeség lenne. De ha motorra költenéd, na az egész más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!