Egy átlag autótulajdonos mit tud tenni otthon az autó alváz megóvása, tisztán tartása érdekében?
Figyelt kérdés
Lehetőségeitől függően.2020. nov. 5. 16:18
1/6 3 napos mákos lecsó válasza:
Üregvédett az autó? Fűtött garázsban tárolja és sose áll be oda sárosan. Plusz ha valahol megindul a rozsdásodás, akár egy pici vakrozsdapöttyként azt kezelteti.
2/6 anonim válasza:
jó kérdés. pont az otthoni lehetőségeket akartam bővíteni, ezért ástam egy aknát, szépen kidolgozva. Azóta alá tudok menni, és mindent megoodok(amit otthon megoldhatok) példáuul az alváz-védelem. Azt autósboltban kapható anyaggal megoldom(üregvédelem is)...16 éves a táltos paripa, de sehol rozsdafolt.
3/6 anonim válasza:
"Üregvédett az autó?"
Ezt honnan lehet tudni? Mármint hogy gyárilag az-e az adott autó?
4/6 anonim válasza:
Télen mikor agyatlanul sóznak, az időszak végén alvázmosás! Valamint én minden őszi kerékcsere alkalmával waxsprayvel befújkálom a kritikus helyeket. Valamint van garázsom is. Az én autóm csak 15 éves, de semmi rohadás az alján.
5/6 anonim válasza:
A legjobb amit tehet, hogy télen sózás után nem megy sehova.
6/6 anonim válasza:
3db "home made" locsolófej 180cm hosszú, fél colos csövön egyenlő távolságban. Miután sáros, havas úton használtam az autót, elindítom a locsolófejet, és lassú sebességgel előre-hátra mozogva lemosatom az alját. Kerékjáratokat szintén.
Előtte lakatolás, alapozás, alvázvédelem előzte meg (pár éve már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!