Benzin vs Dízel?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb választás, ha napi szinten szeretnék menni kisebb tavokat, kb 50 km-t és havonta egy két alkalommal nagyobb tavokat (kb 300km)
Melyik miért éri meg jobban?
2021. febr. 6. 06:52
1/14 anonim válasza:
Kérdés, hogy s napi 50 hogy tevődik össze. Ha mész 25-25-öt ingázásként akkor már kb ok a diesel, de ha sokszor pár kilométereket, esetleg városban, akkor felejtős.
4/14 anonim válasza:
Erre egy hibrid. Én 2021-ben dieselt már nem vennék.
7/14 anonim válasza:
Nekem dízel van. Van, hogy napi 50-100 kilométert megyek és van, hogy napi 500-700 kilométert.
Én úgy gondolom, hogy éves szinten 30-35 ezer kilométernél már indokolt.
8/14 anonim válasza:
7 ott már bőven megéri. Nekem nap 35 oda 35 vissza. Ott már megspóroltam az öreg üzembejárós árát 2 év alatt, összesen 3 évig használtam. Viszont a kérdező nem nyilatkozott a távokról. Ha az 50 km 10x 4-6 km szépen elosztva napközben, akkor tulajdonképpen sosem melegszik be a motor. Ha 25-25, akkor már ok.
9/14 anonim válasza:
Amelyiket van pénzed rendszeresen karbantartani.
10/14 anonim válasza:
Vehetsz dízelt, csak arra figyelj, hogy legyen ideje regenerálni a DPF-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!