Csalódtatok a Brabusban?
Figyelt kérdés
Gondolom a legtöbben akik azért követik az autós híreket, tudják, hogy ma tették ki az egyik netes lapnál egy 850-es Brabus mérését.
Csak nekem volt ipari csalódás? Azt hittem megdönti a BMW rekordját, s majd alig bírják megmérni, erre jóformán hibahatáron belül volt a teljesítménye, csak épp a gyárihoz képest.
Miért engedik egyáltalán így árulni őket, hisz ahogy mondták több Brabus is volt már és mind alul teljesített, ez így lényegében átverés a vevők felé.
Vajon miért elhet, hogy ennyivel gyengébbek? Nem csinálnak velük semmit jóformán vagy valami történik velük?
2021. febr. 5. 17:54
1/4 anonim válasza:
Én még mindig abban a padban kételkedem, nen a Brabusban.
3/4 anonim válasza:
Én nagyot csalódtam, nem is veszek többet. Lehet, a meglévőket is eladom.
4/4 anonim válasza:
Órák óta vigasztalhatatlan vagyok, már több csomag papírzsepit telesírtam.
:-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!