Kereskedésből használt autót venni?
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki tájékoztatni hogy mire kell oda figyelni ha használt autó kereskedésből szeretnék autót venni?
Itt a papírozásra is értem mert milyen nyilatkozatot kell írnia a kereskedésnek?
Illetve ha a cég információ honlapján utánna néztem felszámolás alatt van akkor nem is érdemes venni onnan?
Szerintem te ezt már fejben eldöntötted, csak reménykedtél a pozitív megerősítésben...
A papírmunkától meg ne féljél, bemész a törzskönyvvel, eredetvizsga papírral, nevedre szóló biztosítással* és az adásvételivel a kurmányablakba, ott hagysz nekik némi pénzt (hogy mennyit, azt előre ki tudod számolni netes kalkulátorral az évjárat, teljesítmény meg még 1-2 alapadat alapján - bankkártya legyen nálad, különben lesz egy tiszteletköröd a postára) és bumm! Kezedben a forgalmi :)
*mivel biztosítási kötvényed ekkor még nem biztos, hogy lesz, a megrendelés visszaigazolását is elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!