Kereskedésből használt autót venni?
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki tájékoztatni hogy mire kell oda figyelni ha használt autó kereskedésből szeretnék autót venni?
Itt a papírozásra is értem mert milyen nyilatkozatot kell írnia a kereskedésnek?
Illetve ha a cég információ honlapján utánna néztem felszámolás alatt van akkor nem is érdemes venni onnan?
Felszámolás alatt álló cégtől ne vegyél. Ha végleg bedől, a szavatossági jogod már semmit sem ér.
Egyébként, stabil alapokon álló kereskedőtől nyugodtan vásárolj.
Értem köszönöm a válaszokat!
És ha esetleg belinkelem a használtautó.hu hirdetésüket?
Mert online web oldaluk az nincs az alapján aki Pesti meg tudná mondani esetleg h milyen cég ez még is?
Filléres autók, még telephely sincs, csak egy kertes ház kapubejárójában meg mosóban fotózva, a cégnévről nem is beszélve.
Én csak akkor vennék valami filléres sz/rt ilyen helyről, ha átmenetileg kell és nem üt szíven, ha 2 hónap múlva mehet a bontóba.
Értem
Pedig vállalná a papírozást is szóval az iránta a nevemre is persze plusz költségért
Na még 1x...
Szóval az van meg beszélve hogy át is íratja nekem a nevemre szóval intézi a papír munkát is persze plusz költségért!
Ebben semmi extra nincs.
Jobb helyeken plusz pénz nélkül csinálják, bele lehet alkudni.
Max az illetéket kérik el, de az ügyintézésre, meg az új forgalmira nem számolnak fel pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!