Olaj cserekor megváltozott a hangja. Normális jelenség? Vagy majd változni fog idővel?
Van egy AM6-os blokkal szerelt motorom. Ma leengedtem és raktam bele új olajat. Azóta gázadásnál hangosabb a motor, meg lényegesen több üzenanyagot eszik. Mitől lehet ez?
Mielőtt valaki írná, nem benzinbe való 2t olajra gondolok, hanem rendes blokkba való motorolajat cseréltem le.
Nos. Félig volt a tank kb 12 liter volt bent 100-as benzin. Kb 6 km tettem meg. Oda vissza 12 km kb lehetett. Megnéztem a tankot, jó ha van benne 5 liter.
Ez az olajcsere után.
Amikor nem cseréltem olajat, akkor nem evett meg ennyi benzint.
A váltója nem recseg, puhább lett amióta új olajat tettem bele. A hangja olyan mint a doxának. Mély, de hangos. Kipuffogó nem lyukas.
Lehet hogy ez az új olajtól van? És idővel változni fog majd?
Amikor mentem vele, jól átmelegedett akkor kattogást, fura hangokat hallottam. Ha beindítom akkor nem hallom. Bemelegszik hallani.
Illetve lényegesen lassabban megy, nem rángat stb. Még a kerékre gondoltam hogy kevés bent a levegő nyomás. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!