Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2 felnőtt + 2 kisgyereknek...

2 felnőtt + 2 kisgyereknek valóban egy nagy kombi autó kell?

Figyelt kérdés
Most egy kisebb városi autót tervezek venni aminek 250 literes csomagtartója van, és szeretném megtartani legalább 10 évig. Most az 1. babát várjuk, 1-2 évvel pedig utána szeretnénk mégegyet.Szóval a felállás 2 kisgyerek + 2 felnőtt. Sokan azt mondják hogy ez hülyeség, mert nagy családi kombi autó kell már akkor.Valóban így van vagy csak el van szállva ezeknek az embereknek nagyon az igényszintje? Babakocsi simán befér, 2 úgysem kell mert amikor a kisebbnek kell akkor már a nagyobbnak nem.

2021. febr. 2. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

8:

6-os vagyok. A SUV-ot úgy írtam, hogy nagy kombit, vagy SUV-ot használnak. Nem azt, hogy feltétlenül SUV kell. Sőt, a legtöbb SUV arányaiban kis belterű, kisebb belülről, mint a rokon, nem SUV modell, ha van ilyen.

A kombik meg általában nem, vagy csak alig olcsóbbak a kisautóknal, lásd pl. Dacia Sandero vs. Logan MCV.

10 évesen pedig 170 centi voltam, szüleim sem kicsik, ami lényeges, hiszen nem mindegy meddig tolod az első ülést. Van olyan ismerősöm, 2 gyerekes család, akiknek meg bőven elég egy Ignis családi autónak most kamasz gyerekekkel is, mert a szülők és a gyerekek is alacsonyak.

A régmúlttal érvelni pedig nem okos dolog, mikor nagyon kicsi voltam, volt amikor nem is volt autónk, volt amikor volt, de alig használtuk, mert akkor még volt vidéken is használható tömegközlekedés. Ahol akkor votlunk nyaralni, oda ma egy nap alatt nem lehetne eljutni tömegközlekedéssel a vasút és a helyközi buszjáratok leépítése miatt.

2021. febr. 2. 13:01
 12/15 anonim ***** válasza:

A kombik meg általában nem, vagy csak alig olcsóbbak a kisautóknal, lásd pl. Dacia Sandero vs. Logan MCV.

=>

A kombik meg általában nem, vagy csak alig DRÁGÁBBAK a kisautóknal, lásd pl. Dacia Sandero vs. Logan MCV.

2021. febr. 2. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Valami átlag komvi pl szerintem tökéletesen elég.
2021. febr. 2. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:

a babakocsi miatt mindenképp kell a csomagtartó, a 250l nagyon kicsi.

Vannak sima ferdehátú kocsik is értelmes méretű csomagtartóval. És külsőre meg van +30-40cm hossz a kisautóhoz képest.

Ugye ha hátul a gyerekülés, rohadtul nem kéne a hátsó ülésre pakolni a bevásárlást (és semmi tárgyat), mint ahogy amúgy teszed egy kisautóban, mert ha koccanás van repül a borosüveg a gyerek fejébe.

2021. febr. 2. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
1 gyereknél valami hatalmas egyterű, 2 gyereknél már minimum egy Sprinter dukál, ahogy elnézek sok embert.
2021. febr. 2. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!