Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda Civic-nek vannak típushi...

Honda Civic-nek vannak típushibái? És ha igen, mik azok?

Figyelt kérdés
Rengeteg autóról találtam hibalistát, de a Civic-hez még nem. Feltételezem ez az autó sem teljesen tökéletes, vagy mégis? Használtautó vásárlásnál (10 év körüli) mire kell odafigyelni?
2010. aug. 16. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
42%

Elsősorban mint minden 10 év fölötti kocsinál az elsődleges ellenséged a ROZSDA.

Ez alól a civic sem kivétel.

Ha valamelyike fönnál ezeknek, akkor ne vedd meg a kocsit mert súlyos 10 ezreket költhetsz rá:

-céges autó volt

-szétnyúzott váltó, és kormány (jele a sokszázezer km-nek)

-rozsda (főként sárvédőívek, küszöbök)

-rossz illesztések, egyéb nyomok a kasznin (törött volt)

-motorból furcsa hang jön, csörög zörög, kéken füstöl (otthagyod ha jót akarsz magadnak)

Hirtelen ennyi, de ezek majd az eszedbe vésődnek úgyis, ha már eladtál, ill vettél pár használt kocsit, és tudni fogod mit kell nézni....

2010. aug. 16. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:

A Hondák elég megbízható autók de azt amit az előttem szóló leírt mindenféleképpen ellenőrizd.

Én úgy olvastam hogy a fék nem fog túl erősen és gyorsan is kopik de szerintem ezt el lehet nézni mert van olyan aki 200.000km-t elment hiba nélkül a Civic-el.

Sokat olvastam róluk de panaszt nem láttam.

2010. aug. 16. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kopik gyorsan a fékbetét-tárcsa ez nem igaz. Viszont az igaz, hogy alul méretezettek a régebbi Civic fékek de a kreszt betartva meglehet vele állni, meg egy jó betét-tárcsa párosítással sokat lehet javítani rajta, vagy rádobsz egy nagyobb féket. A kasztni nem fog rohadni még (nagyon kicsi az esély, ha törve volt és szarul csinálták meg), ez a másik amire figyelni kell, hogy mennyire volt már összehajtogatva, illetve számolhatsz idővel egy kipufogócserével mert az nem örök életű. Ami még kényes tud lenni bár az nem feltétlen de a magyar utak miatt a futómű. Remélem segítettem :)
2010. aug. 16. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!