Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális ha így fog a kuplung ?

Normális ha így fog a kuplung ?

Figyelt kérdés
Nem rég lett meg a jogosítványom B kategóriára. Az oktató autón kb közepén fogott a kuplung. Egyszerű volt vele elindulni, nagyon nehéz volt lefujtani. Viszont ami van nekem kezdő autónak egy Fiat egyből fog a kuplungja. Fent. És igen könnyű vele lefulladni. 2-esbe már nem fujtom le, de nehéz vele elindulni. Lehet vele valamit kezdeni? Vagy az autó alapból ilyen és idővel megszokom majd ? Eléggé elvette a kedvem a vezetéstől

2021. jan. 30. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A jó kuplung az alsó harmadnál kezd csúszni , japanoknál Suzuki pl a alsó 4nél rögvest . Fent fog akkor már kopott a tarcsa a kinyomórendszer régi . Indulj úgy hogy alapjarat megy 1esbe teszed engeded a kuplungot amikor megmoccant és indul csak akkor adsz gázt .
2021. jan. 30. 16:10
 12/12 anonim ***** válasza:
64%
semmi jelentőssége az én swiftemé is felül fog fél éve nem tudtam még megszokni 1 másodpercig üresen forog a motor mire felér a lábam (nagyon magasan fog a kupi) de igy is jó nekem
2021. jan. 31. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!