73 kilométert 40 perc alatt meglehet csinálni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 13:06
1/25 anonim válasza:
Én már megcsináltam, nem is egyszer.
3/25 anonim válasza:
Az kb. 110 kilométer/óra. Az nem ege extrém sebesség, autóúton, -pályán még szabályos is.
4/25 10 deka farhát válasza:
Attól függ. Nem lehetetlen, de függ a forgalomtól, az útvonaltól (lakott terület aránya) az út vonalvezetésétől (alföldi mosódeszka vagy kanyargós hegyvidék), út típusától (autópálya, főút, mellékút stb.) és az út állapotától is (kátyúk pl.).
5/25 anonim válasza:
Hogy lehet kilométert csinálni? Útburkoló vagy?
7/25 anonim válasza:
Mi ebben a nagyszám ???
Haverom 7 perc alatt megjárt 35 km-t...
Igaz német 3 betus markaval es par honapos auto.. szoval igen lehet
Ja amirol en beszelek fouton volt
8/25 D. Brasco válasza:
Azt nem tudom,de azt biztosan hogy nyertél...... a tiéd a nap legostobább kérdése.....de szerintem heti viszonylatban is élmezőnyben van!
9/25 anonim válasza:
#8?
Miert lenne ostoba a kerdezo?
Ő azt kerdezi hogy 40 perc alatt meglehet jarni 73 kmt..
Ennyiert ostoba?
Szegeny kerdezo..
Te pedig egy iskolázatlan bunko troger vagy hogy egy ismeretlen embert ostoba jelzovel illetsz..grat
10/25 anonim válasza:
#9-es: "meglehet jarni 73 kmt"
A kérdező azt kérdezte, "meglehet csinálni"?
Jelentsen ez bármit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!