Kamionosok mit csinálnak 8 óra autópályázás alatt?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni hogy fütyörésznek vagy a rádiót hallgatják egész életük során.2021. jan. 27. 21:09
11/16 anonim válasza:
Eszek, iszok, gyakorizok ,van az a távolságtartó tempomat szóval csak a kormányt kell fogni. Már nem az ami régen volt, hogy pl. Iránban eltört a kardán aztán fenyőfából faragtál másikat annak ellenére, hogy ott nincs fenyő, tehát lényegében cuccot spanizol, papírozol meg vezetési időre figyelsz.
12/16 anonim válasza:
Gondolkoznak, melyik pihenőben álljanak majd meg, hogy lesz a lerakó, rádióban mi megy, telefon, ez az. Amúgy 8 óra még túl kevés is, ha haladni kell, én személyautóval mai napig 18-20 órát letolok egyhuzamban pisiszünetekkel, és egyáltalán nem unalmas.
13/16 anonim válasza:
#12 Milyen helyen dolgozol te?
14/16 anonim válasza:
Nem fix munka, saját autóval járok ki tárgyalni, üzletkötésre, stb, főleg Németország, de régebben sokat mentem Párizsba és Barcelonaba is. Mostanában inkább csak itthon vagyok. De nem folynék bele jobban, én hosszú útra bizony egy jó dízel autóban hiszek, és mivel szoktam körutakat is csinálni, megéri a fáradtságot és pénzt a mobilitás, amit a saját autó nyújt. Jobban nem folynék bele, hogy pontosan miről van szó, de ezelött 4-5 évvel megvolt a havi 6-7 ezer km havonta a fő autóban.
16/16 anonim válasza:
Figyelik a sok félkamikázé idiótát. Másképp soha nem érnének el a célba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!