Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közzé tennétek egy ilyen videót?

Közzé tennétek egy ilyen videót?

Figyelt kérdés

Pár napja felvettem ahogy a zebrán nagy lendülettel elütnek egy gyalogost.

A gyalogos nagyot ugrott, de így is elkapta a kocsi az oldalával, utána a gyalogos a földre esett, de rögtön fel is állt.

Elküldte az autóst a francba, aztán mondta az autós, hogy hív mentőt, rendőrt, a gyalogos meg mondta hogy ne hívjál te senkit, és sietve elment.

Nem volt olyan brutálisan durva eset, de azért nem is volt mindennapi.

Eredetileg csak magamért szereltettem kamerát a kocsiba, és gyűlölöm a vamzerkodást, meg hogy nyomjuk fel egymást.

Viszont a legtöbb ismerősöm akinek mutattam, azt javasolta, hogy tegyem ki, mert megérdemli az autós, hogy megbüntessék.

Az bizonyos, hogy fura volt, hogy nem vette észre az út közepén sétáló/felezőnél lévő gyalogost.

Mindenki azzal érvel, hogy legközelebb majd olyat üt el aki nem tud elugrani előle, meg stb, és igazából bennem is van egy kicsi olyan hogy ezt nem helyes megúszni.

Viszont a másik oldal, hogy nem akarom az elveimet elárulni, megkeresi majd a rendőrség, kap egy pénzbírságot, miért jó az nekem, vagy másnak?

Nem változtat a történteken, és talán megijedt ő is annyira, hogy legközelebb már figyelni fog.

Nem tudom, mi lenne a helyes döntés?

2021. jan. 27. 16:56
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Plusz nem tudom az autós hogy áll anyagilag, egy átlagos újszerű semmi extra autója volt, lekérdeztem és opcióval terhelt, biztos nem hiányzik a törlesztő mellé a nyakába egy pénzbírság is.

De lehet túl empatikus vagyok vele...

2021. jan. 27. 16:59
 2/30 anonim ***** válasza:
17%

"lekérdeztem és opcióval terhelt"

Ha nem érzed magadtól, hogy ez rád nézve miért gáz, akkor nincs mit hozzátennem a sztorihoz.

2021. jan. 27. 17:07
 3/30 anonim ***** válasza:
88%

Ne nyomd fel, szerintem elbambult, viszont utána fel is ajánlotta, hogy hív mentőt, rendőrt, szóval becsületesnek tűnik a leírás alapján.

Szerintem tanult az esetből.

2021. jan. 27. 17:07
 4/30 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem értettem azokat, akik kívülállóként akarnak beleugatni dolgokba. Ha maga a sérült azt mondta, hogy nem kell neki se mentő, se rendőr, ergó nem akar feljelentést tenni, akkor ne te vagy bárki más, mint 3. személy ugasson bele, hogy deee, kell az. Nem. Akinek a joga megvolt hozzá, az azt mondta, hogy nem kell.
2021. jan. 27. 17:10
 5/30 A kérdező kommentje:

2-es

Mesélj, mert így csak egy dislikeot tudok hozzátenni a kommentedhez.

Úgy érzem én nem "örököltem meg" azt a mentalitást, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is, úgyhogy valóban nem értelek, pláne hogy rám nézve miért lenne gáz aki nem volt érintett az eseményben.

2021. jan. 27. 17:11
 6/30 anonim ***** válasza:
85%
Feltenni a netre nem sok értelme lenne, mert ugye csak úgy rakhatod fel, ha kitakarod a rendszámát, különben beperelhet, rendszám nélkül meg hogy tudnák megbüntetni? Meg videók alapján amúgy se jellemző szerintem, még akkor se biztos, hogy csinálnának valamit, ha közvetlenül a rendőrségre vinnéd a felvételt.
2021. jan. 27. 17:11
 7/30 anonim ***** válasza:
61%
Szóval nem érzed magadtól, hogy miért gáz ennyire magánnyomozósdit játszani. Akkor nincs mit hozzátennem. A dislike jogos, mert nem hasznos a válaszom, de nem gondolod, hogy túl sok időd van?
2021. jan. 27. 17:12
 8/30 A kérdező kommentje:

Hivatalból eljárást indít a rendőrség, az ilyen esetekben.

Nemrég volt a járdán előző Subaru, se rendszám se semmi nem látszott a felvételen csak egy kék autó, az is csak zoomolva, mégis azt olvasni hogy megtalálta a rendőrség.

2021. jan. 27. 17:13
 9/30 A kérdező kommentje:
Óriási nyomozó vagyok, mert van ügyfélkapum. Köszi ezt eddig nem is tudtam.
2021. jan. 27. 17:13
 10/30 anonim ***** válasza:
73%

Nem ertem egyesek miert ereznek kesztetest mas dolgaba belepofazni. A megcsapott szemely nem fordult a rendorseghez, nem csinalt belole problemat, nem tett feljelentest. Erre te, feljogositva erzed magad hogy kitedd ezt a videot netre, es tonkretedd egy ember eletet, aki meg csak nem is okozott igazabol balesetet. Barkivel elofordulhat ez. Barkivel. Eleg egy xar nap hozza akarki akarmit mond. Nem olt embert. Es ezutan biztos 2x is meggondolja hogy ul autoba. Hiszen becsuletes, megallt, korhazba akarta vinni az illetot.

Te meg Istent jatszanal most a kis kamerad miatt.

2021. jan. 27. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!