Milyen hátrányom lehet abból ha ritka autót vásárolok?
Figyelt kérdés
Jelenleg 7db eladó van belőle a használtautón,egy 2000-es évekbeli Daihatsu.2021. jan. 27. 14:27
1/7 anonim válasza:
Hátrány? A Daihatsu egy igenjó minőségű autó, de ha a kaszni szétrohadt, az sokba fáj. A többi még meoldható, de a (minőségi)lakatolás, a (minőségi) dukkó bizony akár milla is lehet. Az igaz, hogy szép lesz.
Szóval ez a hátrány.(amúgy nem ritka, bár én mostanában nem láttam)
2/7 D. Brasco válasza:
Alkatresz nem biztos hogy minden es azonnal lesz hozza főleg bontott......
Valoszinuleg eladni sem fogod tudni mert kereslet gyakorlatilag nulla rá.....
Stb stb
3/7 anonim válasza:
Pont nem a fényezés és a lakatolás lesz drága. Lemez-lemez. Ha javítóív kell az már más.
Az alkatrész viszont lehet drágább, ha ritka kocsi, nehezen beszerezhető stb.
Nekem ritka német autóm van, minden valamivel drágább hozzá, mint a hasonló korú tömegmodellekhez.
4/7 anonim válasza:
Én is nézegettem a Daihatsukat, de nem valami erősek és nagyon kicsik is... A Materia drága (AZ!), a Cuore már nagyon régi, marad a Sirion kettes generáció, de - hiába Toyota motor - az 1.0 egy vicc, max. városba / elővárosi szakaszokon szaladgálni. 1.3 meg ritka és drágább vele a kocsi is megvenni.
6/7 anonim válasza:
A tesók betalálnak a benzinkúton, hogy "Mennyéradodamercitfőnök?" :)))
7/7 anonim válasza:
Inkább a marutit ajánlom. Akár az ujabb Alto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!