Létezik valami tipp, trükk ilyenre?
Autót vennék, akár volt flottást is, vagy tuti egy gazdás, folyamatosan - de nem a sarki maszeknál okosban - szervizeltet.
Egy-két céges felszámolásból maradt autó árverésen kívül nem sok mindent találtam... ráadásul 400 km-re tőlem...
Esetleg nav-os árverésen is szétnézhetsz, ha bevállalós vagy...
Hahu, hogy eszembe nem jutott... tele van nímetbű, meg olaszbú' frissen behozott garantáltan orvos tulaj első autója, ami sót az életbe nem látott, és csak hétvégén használta templomba menni vele, azért van benne visszatekerve 300 ezer km... Na szóval.
Én lehetőleg flottás vagy sokat pályán futott, elérhető múltas autót keresek, de az árveréses árak vonzóbbak valahogy. Persze nem a csirkeól NAV-os árverésekre gondolok.
De köszönöm azért.
A NAV-os kocsik borzalmasak. Egy-kettő még talán menthető értelmes példány akad, de nyilván azoknak már megvan a gazdája...
Tudom hihetetlen de hahun sem csak a 90éves vak svájci ügyvéd vasárnapi templobajárós autóját tudod megvenni koppanásmentes futóművel,hanem ugyan ugy vanna nirmalis darabok is......
Mint ahogy flottásbol is van szervizt hírből sem ismerő 10 sofőr általa a lelkét kitaposott rozsdafészek kotla is......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!