Hobbi fényezés célra melyik lenne a jobb választás?
Sziasztok!
Gyűlik gyűlik a tenni való, kellene egy kompresszor, vagy egy elektromos festékszóró.
Amiket le kéne fújni az 3db ajtó az autóhoz, mert persze nem szín azonosakat találtam
Illetve zártszelvények, a kerítés/kapu elemeiben.
Nos tudom, hogy fényezéshez százezrek kellenek, ezt ne firtassuk. Munkás autót festek, nem gáz ha porszem megy a festésbe, úgyis garázsban lesz fújva.
Viszont láttam ezt a videót :
Ebben a srác elektromos festékszóróval a dip folyékony fóliát viszi fel a verdára.
Ez nem lenne egyszerűbb otthonra, mint egy kompresszor+víz leválasztó+fényezőpisztoly beszerzése?
Úgy is csak hobbi szinten festek, max lökhárítót feketére meg egy két elemet kell az autón. :)
Köszönöm a válaszokat előre is!
mi is azt hittük, hogy csak ezt-azt..aztán megtanultunk szépen, narancsmentesen dolgozni, és idővel hobbiszinten már a zongoralakk minőségnél tartunk.
A a kompresszor megvan, a többi már igényesség kérdése.(na meg kézügyesség)..
Fújtunk már bútort, kerítést, stb.
"Ez nem lenne egyszerűbb otthonra"
De igen, jóval egyszerűbb. Többek között nem kell több rétegben fújni és ha elszúrod, simán lehúzod kézzel és újra fújod az adott elemet, míg fényezés esetén nekieshetsz csiszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!