Apró rozsdafoltok javítása?
Figyelt kérdés
Van egy F Astrám és több helyen kezd átütni a rozsda a fényezésen. F Astra lévén nem fogok tíz vagy százezreket költeni profi fényezésre, viszont zavar. Mi a legjobb mód ezeknek a kijavítására. Tényleg pici foltokról beszélünk, 5mm átmérőnél egyik sem nagyobb és csak felületi rozsda. Ha finom csiszolópapírral lehúzom, utána kotyogóssal lefújom, az mennyire lesz észrevehető? Fehér a fényezés, ez talán előny. Viszont a külső lakkréteg már teljesen halott és jóformán teljesen matt, szóval lehet, hogy matt festék kellene? Mit javasolnátok?2021. jan. 26. 19:13
1/3 anonim válasza:
Nem észrevehető lesz, hanem jól látható. Esetleg gyári javító stiftet, bár az autó életkora alapján túlzás.
Finom átcsiszolás, passziváló. Erre lehet fújni. Én előtte kis alapozót is tennék.
2/3 A kérdező kommentje:
Persze nyilván használnék én is alapozót, csak nem éreztem fontosak minden lépést leírni. :D
2021. jan. 26. 19:25
3/3 anonim válasza:
Ott ahol kis foltok vannak belűl mar dolgozik rendesen a rozsda.Megállíthatatlan.
Ha ajtó akkor cseréld ki úgy olcsóbb ha veszel egy bontottat.
Ha megcsiszolod lefújod pár hónap mire átüt újra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!