Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Németországból,Ausztriából...

A Németországból,Ausztriából behozott autók tényleg sokkal könnyebben rohadnak?

Figyelt kérdés
Ezt már nagyon sok helyen olvastam, oknak pedig azt írják, hogy ott sokkal erősebben sózzák az utakat télen. Ez valóban igaz lenne? Érdekelne ha van valakinek tapsztalata ezzel. Ha ez tényleg így van akkor minek vesznek az emberek onnan, gondolom más is hallott már erről.

2021. jan. 26. 06:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nemetorszagban elek, igen soznak eleg intenziven.

Igaz nem a kerdeshez kapcsolodik, de egy kollegamnak egy tipussal masabb autoja van,mint nekem, es elkezdett azon gondolkozni hamarosan el kellene adnia (-miközben nagyon meg van vele elegedve) mert lassan 200 ezer km-hez er, es az milyen sok.

Elmondtam neki,hogy az enyemben több,mint 350ezer van, amire hatalmas racsodalkozassal reagalt.

Itt nem jellemzö,hogy ilyen sok km-el megtartsak.

jan. 25. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!