Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kreszt, hogyan érdemes elkezde...

Kreszt, hogyan érdemes elkezdeni tanulni nulláról?

Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam egy autósiskolában tanfolyamra (e-titán-on keresztül) de még mielőtt nekiállok, szeretnék egy kicsit előre készülni, mert tényleg nullán vagyok, még táblákat sem ismerem. Ne haragudjatok, ha buta a kérdés, de valahol mindenkinek el kell kezdenie

2021. jan. 25. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Teljesen nulláról tanulni talán jobb egy tantermi oktatás, ahol kérdezni is lehet az oktatótól, de ebben a vírusos helyzetben minimum körülményes, tehát az online tanulás mellett is vannak jócskán érvek.

Jó hozzáállás, hogy tanulni akarsz, nem csak a vizsgán átmenni valahogy.

Majd jönnek, hogy ne foglalkozz vele, csak csináld a teszteket - sikerülhet úgy a KRESZ vizsga, de a gyakorlatban az adott helyzetre alkalmazni a szabályokat, már nem biztos, hogy könnyedén menni fog, ha nem tanultad meg rendesen, a kérdések-válaszok bemagolása nem tanulás.

Szerezz be egy KRESZ könyvet és olvasd, azzal párhuzamosan ajánlom ezt a videó sorozatot:

https://www.youtube.com/watch?v=5ROD3wQtk1Q&list=PLyBTUlfT1s..

A kettőt együtt, az előadáson sok hasznos információ elhangzik, amire a könyv nem tér ki, de pl éppen a táblák nevét, jelentését a könyvről tudod megtanulni, az minden tanfolyamon házi feladat, azzal ott nem töltik az időt, hogy a táblákat több órában ismertessék, benne van a könyvekben.

A harmadik pillér a tanuláshoz lehet az e-titan, igazából nem is kell előre tanulni, csak mivel időhatáros a tananyag, jó ha van időkorlátozás nélküli lehetőség is (könyv, videók)

2021. jan. 26. 00:38
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha beírod a netbe, hogy kresz táblák, és rámész a képekre, kihoz egy csomó képet, ahol a gyakori táblák rajta vannak. Szerintem ennyi elég is. De ezenkívül szerintem szimplán kezd el az e-titánt, és ha esetleg valami ott nem tiszta, akkor majd utánakeresel neten. De ha már beregisztráltál E-titánra, akkor már úgy is telnek a napjaid, szóval szerintem kezdd el az e-titánt, és ha nagyon nem tiszta, majd rákeresel neten. De amúgy nem baj, ha nullán vagy, szerintem az e-titán úgy is jó. Ott is megismerheted a táblákat, amikről tudod kell. Meg szerintem nem kell előzetes tudás az e-titánhoz.
2021. jan. 26. 10:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Esetleg valamilyen könyvet tudtok ajánlani?
2021. jan. 26. 13:03
 4/9 anonim válasza:
Tényleg most mennyi egy b-s jogsi?
2021. jan. 31. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem E-titánon keresztül tökéletesen meg lehet tanulni. Nekem kicsit sem hiányzott a tantermi oktatás 😄 Én is 0-ról kezdtem.
2021. jan. 31. 22:05
 6/9 A kérdező kommentje:
230e körül van úgy, hogy plussz órákat, esetleg bukást nem számoltam bele
2021. febr. 1. 00:23
 7/9 anonim válasza:
Az nem kevés, amikor utoljára érdeklődtem 170e volt.
2021. febr. 1. 00:37
 8/9 anonim ***** válasza:

#7#

Szinte kizárt, hogy 170 ezerből meglegyen a B kategóriás jogosítvány.

4500-5000 forint egy vezetés óra.

4500x30=135000, 5000×30=150000.

Ez csak a kötelező 30 óra, a minimum, nincs benne az elmélet, nincs benne egy vizsgadíj sem.

Szükösen számolva is 200 ezer körül lehet már mostanság, a gyakorlatban inkább 300ezerrel érdemes kalkulálni.

Plusz 10 óra vezetés gyakorlás plusz 45-50ezer kiadást is jelent.

2021. febr. 1. 01:53
 9/9 anonim válasza:
ez amikor 2014-15 ben érdeklődtem, akkor annyi volt még.
2021. febr. 1. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!