Valaki tapasztalt ilyet? Immobiliser probléma?
Figyelt kérdés
Leállítottam az autót, majd 5 perc múlva többszöri próbálkozásra sem indult.
Másnap mindkét kulcsa elsőre indótotta.
Mentem vele pár kilometert, leállítottam, ismét nem indult ezzel a kulccsal, rögtön megpróbáltam a másikkal, ami elsőre működött.
Ha bemelegszik az autó, használat után leállítom és rögtön próbálom beindítani, nem indul, viszont ha kicserélem a kulcsot hibátlanul indul.
2021. jan. 24. 17:59
1/3 anonim válasza:
Milyen autó, milyen immo?
Elég kesze-kusza a kérdésed, max léptetőkódos immónál lehetne ilyen.
De akkor viszont, ha a kulcs a hibás, azzal egyszer sem indulna.
Tehát nincs olyan, hogy az egyikkel indul, ha leállítod utána meg csak a másikkal, aztán megint az egyikel indul.
Itt más bajság van.
2/3 A kérdező kommentje:
Egy 19 éves bmwről van szó, és nem hiszem hogy a kulcs a hibás, mindkettő kulcs ezt csinálja.
2021. jan. 24. 18:19
3/3 mindentudó99 válasza:
Nekem is ez volt egy Dacia dusterrel. Használtan vettem egy éve. Nem sokra rá elő jött a hiba . Nem indult. A műszerfaln kis lámpa se villogott. Kulcs ki autóból ki kis lámpa villogott autó indult. Először hetente egtszer. Majd egyre gyakrabban. Végül már alig akart induni. Márkaszervìz lett a vége. A gyujtáskapcsolónál egy jelátadót cseréltek ki. 45 ezer volt szereléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!