Twingo immobiliser problémában tudna vki segíteni?
Tudnátok ajánlani autóvillamossági szerelőt, Nyíregyháza és környékén, aki a 98-as Twingom-ból az immobilisert ki tudná szedni?
Eddig sikerült megoldanom a problémát többször, úgy, h. a központi zárat és a kulcsot nyomkodtam felváltva és egyszer csak kioldott a zár, de most nem sikerül.
Motorikusan is és mindenféle más szempontból nézve tökéletesen működik, de az elektronikája kikészít!
Jobb esetben, télen, csak az aksit szívja le vmi, s egy (vontatással,) töltéssel megúszom.
Rosszabb esetben az immo begyagyul és jöhet a játék a kulccsal és a központi zárral. Totális agybaj.
Már voltam helyben több autóvillamossági szerelőnél, de eddig senki nem vállalkozott rá, hogy kiszedje. Gondoltam, a megyeszékhelyen van olyan szerelő, akivel kapcsolatban jó tapasztalata van vkinek közületek.
Youtube-on találtam egy linket, - youtube.com/watch?v=5mOgEUUKGiY - ahol a kódolás menetét mutatják, de nem találok hozzá programot. Esetleg a kulcsban található kód alapján vki át tudná konvertálni a kódot 4 jegyű számmá?
Bármelyik megoldásra is bárki tudna írni hasznos infót, nagyon-nagyon köszönöm!!! :)
Köszönöm a jelentős összeg fejében történt ajánlkozást és az ezzel kapcsolatos aggódást is! :)
Merő szívjóságból adott bármilyen hasznos infót szívesen elfogadok, itt helyben. ;)
Vagy konkrét, személyes tapasztalaton alapuló tájékoztatást és elérhetőséget az eredményes autóvillamossági szerelő személyét illetően. :)
Köszönöm!
Azért nem szeretik elvállalni az immobilizer kikötését, mert időigényes türelemjáték, a rászánt időt nem szeretik megfizetni...
Hajdúnánáson egy szerelő vállal el ilyet, a többi nem... esetleg ott megkérdezheted, kb 30 kilométer Nyiregyházától.
Burján Andor.
Köszönöm a nánási szerelő nevét. Evidenciában tartom, de el is kellene addig vontatni, így hátha lesz még vki közelebb.
A videóban lehet látni, h. viszonylag egyszerűen megoldható az egész, már ha rendelkeznének a szükséges szoftverekkel hozzá. Elektronikailag biztos macerás... sajnos nem értek hozzá, egyébként már megszereltem volna.
Ja és Skype-on semmit, főleg, h. nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!