Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Twingo immobiliser problémában...

Twingo immobiliser problémában tudna vki segíteni?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani autóvillamossági szerelőt, Nyíregyháza és környékén, aki a 98-as Twingom-ból az immobilisert ki tudná szedni?

Eddig sikerült megoldanom a problémát többször, úgy, h. a központi zárat és a kulcsot nyomkodtam felváltva és egyszer csak kioldott a zár, de most nem sikerül.

Motorikusan is és mindenféle más szempontból nézve tökéletesen működik, de az elektronikája kikészít!

Jobb esetben, télen, csak az aksit szívja le vmi, s egy (vontatással,) töltéssel megúszom.

Rosszabb esetben az immo begyagyul és jöhet a játék a kulccsal és a központi zárral. Totális agybaj.

Már voltam helyben több autóvillamossági szerelőnél, de eddig senki nem vállalkozott rá, hogy kiszedje. Gondoltam, a megyeszékhelyen van olyan szerelő, akivel kapcsolatban jó tapasztalata van vkinek közületek.

Youtube-on találtam egy linket, - youtube.com/watch?v=5mOgEUUKGiY - ahol a kódolás menetét mutatják, de nem találok hozzá programot. Esetleg a kulcsban található kód alapján vki át tudná konvertálni a kódot 4 jegyű számmá?

Bármelyik megoldásra is bárki tudna írni hasznos infót, nagyon-nagyon köszönöm!!! :)

2019. ápr. 13. 17:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Megoldódott. Egy német twingo tuning fórumon kaptam segítséget. Üdv! :)
2019. ápr. 13. 23:01
 12/12 D. Brasco ***** válasza:
Es mi a megoldas ha szabad tudni?
2019. ápr. 14. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!