Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem ismeri fel a kulcsot...

Miért nem ismeri fel a kulcsot az autó? (Immobiliser probléma)

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy az autó néha felismeri és néha nem a kulcsot. Van mikor elindul a motor de tipikusan elveszi tőle a benzint és leáll. Van hogy hosszabb időszakon keresztül tökéletesen indul az autó és van, hogy napokig nem. Az is előfordul, hogy csak hosszú próbálgatás után (akár fél óra) indul el.

Olvasótekercs csere megvolt, és immo újraprogramozása is (bármit is jelentsen ez). Találtak már több kábelt is, amit elméletileg megjavítottak, de megintcsak maradt a probléma.

Most a gyújtáskapcsoló betétre gyanakszanak a szervízben, de 70 forint után már nem szeretném, ha megint melléfognának.

Ötletek?

Köszönöm!

2016. aug. 7. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Típushibának tűnik.
2016. aug. 7. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:

A gyújtáskapcsoló hibánál nem villog az immo visszajelzője, cserébe könnyű lepróbálni némi kézügyesség és egy darab vezeték segítségével.

Az immo újraprogramozása kamu volt.

2016. aug. 8. 07:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: Mit értesz típushiba alatt? Mi romlott el?

Második: Az átprogramozás nekem is gyanús volt. Nem létezik ilyen? Nekem az tűnt fel, hogy ha átprogramozzuk (ha egyáltalán lehet ilyet) akkor másik kulcs kéne hozzá, nem?

Mit értesz lepróbálás alatt? A vezetékkel beindítani az autót? Ez tényleg lehetséges?

2016. aug. 8. 09:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én valami olyat hallottam, hogy a jó kulcsból kiműtenek valami jeladót és az úgy helyezik el a burkolat alatt, hogy mindig azt érzékelje még akkor is ha a rossz kulccsal próbálod indítani a vasat......
2016. aug. 8. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!