Miben nyilvánul az meg,hogy az olcsó régi kis autókat nem nézik semmibe bizonyos autósok a forgalomban?
Én 2-es clió, 1.6 16v, kb mindenki le akar túrni az útról, elémfordulnak, versenyeznek, ha 100-zal megyek előttük, ha beledöglenek is, megelőznek, aztán majdnem az árokba mennek előttem, mert nem bírják tartani a tempót.
Ha tudnák, hogy pikkpakk eléri ez a kis vacak a 160-at, 30-nál odalépek neki, 3-ból 5, és már 160-nál van.
Van egy kombi H astránk is, fekete, 15-es motorral, kb mint egy vajúdó tehén, úgy megy.
Annak se a valagában, se elé nem fordulnak, ha 50-nel megyek országúton, akkor se előznek meg....
Ennyit számít egyszerűéknek a kinézet.
Én meg azt vettem észre inkább, ha Audival kicsit lassabban megyek a kelleténél, amihez jogom van, addig nem mernek előzni a kisautós, míg le nem indexelek nekik!
:-)
#12, pedig manapság egy átlag 15 éves H Astra sem számít kimondottan nagy vagy presztízs autónak.
Nekem is volt, 1.6T 180 lovas motorral, ami nem túl gyakori. A többség 90%-ban a lomha 1.4 szívó motorra számít. Kívül nem volt ráírva. Én meg nem vagyok az a száguldozós típus. Van aki megpróbált letolni, van aki nem, nagyon vegyes. Azon kicsit mosolyogtam mindig annó, mikor láttam hogy küszködik mögöttem, hőmérőzi a kipufogómat, mert országúton, csak 100-105-ös tempóval haladtam, ami neki kevés volt. Aztán jött egy körforgalom, ahonnan kifelé kicsit odaléptem és úgy tűnt el a visszapillantómban mint a sz... szél. :D
#14: ja a legjobb hogy egyenesben tolná 150-el, de a csont üres körforgalomba 30 alatt is fél bemenni, mert csak a gázt ismeri, a kormányt nem.
Másik a kanyargós országút, ismerem az utat, vegigmegyek GPS 100 körüli tempóval, egyenesben túrja a seggem, az összes kanyarban lemarad, mint a borravaló. Mikor végre sikerül megelőznie, látom hogy fogyatékos módjára fékezget az összes kanyarban, és ő tart fel engem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!