Mi a gondja a Simsonomnak? SR50-ről van szó.
Mit jelent az hogy kisebb generál?
A generál az az hogy a főtengely és a henger fel van újítva minden tartozékával együtt, esetleg ha szükséges akkor kuplung felújítás bár azt akármikor el lehet végezni a blokk széthúzása nélkül.
Csináltasd meg normálisan!
Nekem volt simsonom és az is csak magas fordulatszámon "húzott" de azért ment 60-at. Arra is ráfért volna egy felújítás de én inkább eladtam mert nem akartam már pénzt ölni egy régi vasba.
Most robogóm van de annál az utazó 60km/h.
Az a baja, hogy reszelt, már ha ez baj.
Azért gyenge alacsony fordulaton, mert a kipufogó nyílás reszelve van, de magasabb fordulatszám tartományban erősebb.
De lehet, hogy nem ártana neki egy fúrás.
Ne reszelj semmit!
Csak elrontod.Szerintem vegyél egy gyári reszeletlen hengert, ha nagyon zavar.
Szerintem a lánckereket inkább kissebbre cseréld le,úgy "magasabb" a végsebesség,nagy lánckerékkel csak a nyomatékot növeled!
Ja,és szerintem nem érdemes a simókat tuningolni,hiszen mégiscsak egy veterán gépezetről beszélünk...
Ha hiányzik a sebesség,akkor várd ki a 16. életévedet,vagy amennyiben már annyi (vagy több) vagy,tedd le az A1-es jogosítványt és vegyél magadnak valami kétütemű 125-ös szörnyeteget!
Csak vigyázz,nehogy a benzinpénzt a temetésre kelljen költeni.
12:20: Köszi, meggondolom.
Utolsó: Elmúltam már 16, sőt, 30 is régen. Van A1-es jogsim. Nem a sebesség érzete hiányzik, hanem az, hogy a motornak legyen egy 55-ös kényelmes utazósebessége, hogy a városban ne kelljen egyfolytában a tükröt meg az elkerülő autókra figyelni. Nem kell 125ös gép, sem másfajta kismotor, nekem a városban tökéletesen megfelel a Simsonom.
esetleg lehet hogy még gyári állapotú, hogy még előtte nem volt fúrva meg ilyesmi? Mert akkor az is lehet a baj hogy ezek a kelet német emberkék ha jól tudom 3 helyre rakhattak bele folytást. Az első elméletileg a kipufogó nyíláson van a második a karbiban a harmadik a kipufogóban
[link] nézd meg ezt a linket hátha segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!