Érdemes most autót venni, vagy várjam meg, amíg összeomlik a piac?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 16:46
4/22 anonim válasza:
Németországban tavasszal csökkent a bezárások hatására.Én egy ezresse olcsóbban vettem mint a mostani árak.Szerintem most stagnálni fog,csökkeni vagy összeomlani biztos nem.
5/22 anonim válasza:
Ráadásul most, hogy nem kell műszakiztatni egy csomóan járnak lejárt műszakijú roncsokkal. Ezek egy része akkor lesz lecserélve, amikor újra műszakiztatni kell majd és akkor majd mindenki olcsó használt autót fog keresni.
6/22 D. Brasco válasza:
Összeomlik a piac....háhh...ez jó volt.....jó várást!
7/22 A kérdező kommentje:
De miért nem?
2021. jan. 19. 18:09
9/22 A kérdező kommentje:
Jön a válság. Plusz dízel botrány. A felmelegedés. Soroljam? Nekem meg nincs egy rendes autóm se, csak egy kis Fabia...
2021. jan. 19. 18:25
10/22 anonim válasza:
Ne soroljad, ez fasz.ság úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!