Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A fagyálló szintjének télen,...

A fagyálló szintjének télen, vagy nyáron kell alacsonyabbnak lenni? Mert mindenhol azt olvastam, hogy nyáron alacsonyabb. De én úgy gondolom, hogy pont fordítva. Te mit tapasztaltál?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert alacsonyabb az autómban. Eddig majdnem maxon volt mikor néztem(1-2 hónapja), most kb. félúton. A motortérben, a beltérben édes szagot nem tapasztaltam, folyás nincs alatta....
2021. jan. 18. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Telen vmivel alacsonyabb, kb 0,5 cm lehet az elteres mint nyaron a kiegyenlitoben. Viszont uzemmeleg allapotban es nem uzemmelegen sokkal nagyobb az elteres. Ott akar 2-3 cm.
2021. jan. 19. 00:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor nincs gond. Köszi! :)
2021. jan. 19. 04:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem locsolom nyáron sem az utasteret fagyállóval, igy nincs fagyálló szag sem kint és bent sem. Nyáron sem töltögetkek be sem pálinkát sem tömményet.
2022. nov. 12. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!