Mennyire veszélyes az utánképzés? Tapasztalat valakinek?
2 nap múlva kezdem az utánképzést, első körben a feltárással. Személyes tapasztalatok érdekelnének leginkább, mennyire szigorú a dolog? Hogy néz ki a kresz teszt illetve a vezetés? Annyira komolyan veszik mint ha mondjuk most vizsgázna az ember? Pl. fixen el kell érnem a 65 pontot kresz tesztnél hogy ne kelljen utána rendes vizsgát tennem, vagy azért elnézőbbek?
A kioktatást részt köszönöm de nem kérem, nem saját hülyeség miatt vették el a jogsim, tesóm szarságát vállaltam magamra mivel neki a munkája miatt nem fért volna bele az egy év eltiltás amit kaptam...
A segítő válaszokat viszont előre is köszönöm!
A KRESZ szigorított, ami annyit jelent, hogy 45 másodperc van kérdésenként és ha jól emlékszem 75 kérdés van amivel 100 pontot lehet elérni. A vezetés egyszerű, beülsz egy autóba, melléd ül a vizsgabiztos és kimentek a forgalomba. Ha nem csinálsz nagy bakikat, akkor nem lesz gond. Van még a pszichológussal való beszélgetés, de az már bagatell.
Ezután majd megkapod az időpontod és már csak végig kell ülnöd az utánképzést, ami nekem 3x5 óra volt és nagyjából a filmeken látott anonim alkoholisták gyűléseire hasonlított.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!